Taxi in Vlaardingen

Wanneer u veel moet reizen, maar zelf geen vervoer tot uw beschikking heeft is een taxi ideaal. Het is echter wel belangrijk dat u altijd een taxi heeft waar u een goed gevoel bij hebt en die u uitstekend naar uw gewenste locatie kan brengen. Zoekt u een goede taxi? Bij ons, Taxi Centrale Nissewaard, bent u aan het juiste adres. Ook voor een taxi van of naar Vlaardingen. U bent bij ons nog altijd écht de gast.

Alle taxichauffeurs bij Taxi Centrale Nissewaard hebben een diploma CCV-taxi vervoer. Hierdoor bieden we u altijd betrouwbare en comfortabele ritten. Alle taxichauffeurs hebben tevens een EHBO-diploma. Reken dus altijd op een veilige rit! Ga voor Taxi Centrale Nissewaard en reken altijd op fijne ritten.

Taxi Centrale Nissewaard: waar een klant nog een gast is!

Een taxi in Vlaardingen aan het zoeken? U bent aan het juiste adres bij ons! Kies voor Taxi Centrale Nissewaard en ga altijd voor zekerheid. We hanteren een snelle service én snel vervoer, gecombineerd met persoonlijk contact en scherpe tarieven.

Het is ons doel dat u altijd een prettige rit heeft, waar u een goed gevoel bij heeft. Daarom hanteren we altijd al deze voordelen. Taxi Centrale Nissewaard kan u van dienst zijn bij:

  • Rouwvervoer;
  • Ziekenvervoer;
  • Airport vervoer;
  • Trouwvervoer;
  • Schoolvervoer;
  • Pakketvervoer;

Onze voordelen

Bij iedere gelegenheid kunnen wij u wel helpen met het juiste vervoer. Indien u kiest voor Taxi Centrale Nissewaard, krijgt u 20% korting op het landelijke tarief. Wij zijn altijd de goedkoopste.

Bent u nieuwsgierig naar meer informatie over Taxi Centrale Nissewaard, de tarieven en meer? We vertellen u daar graag meer over! Neem een kijkje op onze website. Hier vindt u de prijslijst. Zo weet u precies wat de kosten zijn voor een rit.

Heeft u een taxi in Vlaardingen nodig voor een bepaalde gelegenheid? Bijvoorbeeld voor een belangrijke meeting, een familiegelegenheid of iets anders? Neem dan direct contact met ons op om een afspraak te maken. Het is tevens mogelijk om gelijk even naar ons te bellen.

Graag zien we u terug in onze taxi’s en brengen we u naar de gewenste locatie. Op de contactpagina op onze website vindt u al onze contactgegevens.

Maak een afspraak of bel ons!